The Rolling Stones | Honk 3LP VINYL

The Rolling Stones | Honk 3LP VINYL

€ 39,99


    Honk is een nieuwe, 36-tracks ↵tellende, compilatie die loopt tot en met hun laatste studio-album Blue ↵Lonesome uit 2016. De 3CD en de 4LP hebben 10 bonus live tracks. De 4LP ↵is exclusief op deze website te bestellen.


    1. Start Me Up↵
    2. Brown Sugar↵
    3. Rocks Off↵
    4. Miss You↵
    5. Tumbling Dice↵
    6. Just Your Fool
    7. Wild Horses↵
    8. Fool To Cry↵
    9. Angie↵
    10. Beast of Burden↵
    11. Hot Stuff↵
    12. Its Only Rock 'n' Roll (But I Like It)↵
    13. Rock And A Hard Place↵
    14. Doom and Gloom↵
    15. Love Is Strong↵
    16. Mixed Emotions↵
    17. Don't Stop↵
    18. Ride 'Em on Down↵
    19. Bitch↵
    20. Harlem Shuffle↵
    21. Hate to See You Go↵
    22. Rough Justice↵
    23. Happy↵
    24. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)↵
    25. One More Shot↵
    26. Respectable↵
    27. You Got Me Rocking↵
    28. Rain Fall Down↵
    29. Dancing with Mr D↵
    30. Undercover (Of The Night)↵
    31. Emotional Rescue↵
    32. Waiting On A Friend↵
    33. Saint Of Me↵
    34. Out of Control↵
    35. Streets of Love
    36. Out of Tears

    Dit vind je misschien ook leuk